18209588_1535196189846745_786706526_o

Studentska organizacija BEST Niš vas poziva da se prijavite na neki od 14 akademskih kurseva, kako biste upotpunili svoje znanje i proveli desetak nezaboravnih dana sa studentima iz cele Evrope. Jedini trošak koji snosite je put do grada u kome se organizuje kurs. A jedini uslov za prijavu je da ste student Univerziteta u Nišu. Prijavljivanje je počelo i traje do 7. maja 2017. godine.

Šta dobijate ako se prijavite?

Predavanja stručnjaka iz različitih oblasti. Kursevi su idealna prilika za studente da nauče nešto novo iz oblasti koja ih zanima, a koje se tiču arhitekture, aeronautike, programiranja, itd. Pored ovih tehničkih kurseva postoje i kursevi vezani za komunikaciju, timski rad i razvijanje liderskih veština. Predavači su stručna lica, koja će se potruditi da vam na što bolji način prenesu svoja znanja. Sva predavanja su na engleskom jeziku, pa je ovo sjajna prilika za još jedan vid usavršavanja. Po završetku kursa radi se provera znanja, a ako položite, dobijate sertifikat. Fakulteti često priznaju te sertifikate, tako da možete dobiti od 0.5 do 2 ESP boda.

Putovanje, smeštaj i druženje. Pored toga što ćete dosta toga da naučite, imaćete priliku da obiđete grad u kome se održava ovaj kurs. Organizatori kursa će se potruditi da vam približe lepotu njihovog grada, tako da ako ste oduvek maštali da posetite gradove kao što su Rim, Barselona, Brisel, Krakov, Helsinki i mnoge druge, ovo je idealna prilika za vas. Smeštaj i hrana su obezbeđeni. Pored svega toga, imaćete priliku da se družite i radite sa vršnjacima iz različitih evropskih zemalja, da upoznate njihovu kulturu i da na najbolji način predstavite svoju!

Kako se prijaviti?

Ako vam sve ovo deluje zanimljivo možete izabrati kurs sa liste kursva i prijaviti se na sajtu https://best.eu.org/courses/list.jsp. Prethodno iskustvo nije potrebno, već je pri odabiru kandidata presudna samo vaša motivisanost i želja da odete u baš taj grad i saznate nešto više o temi za koju se prijavljujete. Jedino što trebate da uradite jeste da budete krativni i napišete motivaciono pismo. Pomoć za pisanje kreativnog motivacionog pisma možete potražiti na našoj stranici https://best.eu.org/courses/howToWriteAMotivationLetter.jsp.

18196042_1535197029846661_1780844625_o