DSC_2270 (1)

Naša studentska organizacija je proslavila 10 godina postojanja. Od male grupe studenata koja se te 2007. godine osmelila da osnuje ovu organizaciju postali smo brend. Naši događaji su uspešni i opstaju iz godine u godinu, kao još jedan dokaz kvaliteta i potencijala naše organizacije.

1MG_9600 (1)

Na koktelu koji se održao 20.01.2017 u hotelu New City prisustvovali su predstavnici Univerziteta, kompanija i medija, kao i naši stariji članovi koji su zaslužni za postojanje naše organizacije.

DSC_2277 (1)

Naša organizacija, koja se bavi neformalnim obrazovanjem, omogućila je hiljadama studenata usavršavanje i sticanje veština koje će im biti potrebne u daljem razvitku njihovih potencijala. Kao deo evropske organizacije, studenti imaju prilike da učestvuju na raznim događajima i da upoznaju studente sa drugih univerziteta, iz drugih gradova.

1MG_9630 (1)

Za sve godine postojanja imali smo stalnu podršku univerziteta i tehničkih fakulteta u Nišu, kao i dugogodišnju saradnju sa mnogim kompanijama i medijima kako iz Niša, tako i iz regiona i Srbije. Zahvaljujemo se svima koji nas podržavaju godinama kao i članovima koji su bili tu i učinili da BEST bude ono što jeste danas! Trudićemo se da unapređivanjem studenata nastavimo i da olakšamo put ka svetlijoj budućnosti naše zajednice.

10 uspešnih godina je za nama. Krećemo u nove pohode sa ogromnom željom za napredak i sticanjem novih veština.

DSC_2312 (1) (1)