Humanitarna žurka će biti održana u klubu Gama na Mašinskom fakultetu u Nišu, u utorak, 18. decembra sa početkom od 21h.

U sklopu novogodišnje, humanitarne akcije “Studenti za najmlađe” koja se realizuje na Univerzitetu u Nišu, pet studentskih organizacija: Studentski parlament Elektronskog fakulteta(SPEF), Udruženje studenata elektrotehnike Evrope(EESTEC LC Niš), Studentski inovacioni centar Elektronskog fakulteta(SICEF), Evropski studentski forum(AEGEE Niš) i Udruženje studenata tehnike Evrope(BEST Niš) organizuju humanitarnu žurku.

Humanitarna žurka će biti održana u klubu Gama na Mašinskom fakultetu u Nišu, u utorak, 18. decembra sa početkom od 21h. Cena ulaznice je 100rsd i sav prihod od prodatih karata biće upotrebljen za kupovinu poklona koji će biti u novogodišnjim paketićima za mališane kojima je to najpotrebnije.

Na humanitarnoj žurki biće DJ Johnny i DJ Yellow, a zvanični event humanitarne žurke na facebook-u nalazi se na link-u: www.facebook.com/events/1451562901645798/

Svoju kartu možete kupiti na štandu Studentskog parlamenta u holu Elektronskog fakulteta u periodu od 10 do 14h. Budimo humani!