O BESTu

Saznajte više o našoj organizaciji

Događaji

Saznajte više o događajima koje organizujemo

Job Fair 2019 – Prijavi se za intervju za posao ili praksu

Sajam poslova i stručnih praksi ​,,Job Fair – Tvoja karijera počinje ovde!” ​pružiće studentima i mladim nezaposlenim ljudima da budu intervjuisani u prostorijama Elektronskog fakulteta. Ukoliko ostavite svoj CV i prijavite se najkasnije do srede 20.2. dobićete šansu da vas intervjuišu predstavnici čak 7 kompanija pokrovitelja Job Fair-a. Prijave su na našem zvaničnom sajtu: jobfairnis.rs/prijava-za-intervju

,

Humanitarna žurka „Studenti za najmlađe“

Humanitarna žurka će biti održana u klubu Gama na Mašinskom fakultetu u Nišu, u utorak, 18. decembra sa početkom od 21h.

,

Prijave takmičara za EBEC Nis – Dane inženjera su otvorene

EBEC  (European BEST Engineering Competition) – inženjersko takmičenje održaće se na Elektronskom fakultetu u okviru Dana inženjera, od 21. do 23. decembra​. Takmičenje daje jedinstvenu priliku studentima da prošire svoja znanja i oprobaju se u rešavanju praktičnih zadataka.

,

Prijem novih članova Udruženja Studenata Tehnike Evrope

Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Niš prima nove članove. Za one koji budu želeli da saznaju više, članovi organizacije održaće info sastanak 1. novembra od 18 do 20h u StartUp centru, u sali za prezentacije na Elektronskom fakultetu u Nišu.

Generalni medijski pokrovitelji

Medijski pokrovitelji

Pratite nas na društvenim mrezama